A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 20.09.2022 08:13
Кількість переглядів: 415

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Степанівської сільської ради. Вела засідання сільський голова Наталія Бараненко.

Присутніми членами виконкому було розглянуто п’ятнадцять питань порядку денного. Зокрема, було проголосовано за внесення змін та доповнень до Програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Степанівської сільської територіальної громади на 2022 рік, програми «Безпечна Роздільнянщина» в межах обслуговування Степанівської сільської територіальної громади на 2022 рік, а також до рішення Степанівської сільської ради від 22 грудня 2021 року №857-VІІІ «Про сільський бюджет Степанівської сільської територіальної громади на 2022 рік».

Традиційно, більшу половину порядку денного складали соціальні питання. Члени виконкому проголосували за надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій АТО/ООС, за виділення матеріальної допомоги мешканцям громади тощо. 

Наталія Вікторівна подякувала всім присутнім за плідну роботу, адже вдалося вирішити багато важливих для громади питань.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень