A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В наших руках – майбутнє планети

Дата: 23.04.2021 10:12
Кількість переглядів: 525

Сьогодні – Міжнародний день Матері-Землі. А це – чудова нагода ще раз замислитися над тим, що кожен з нас може зробити для нашої прекрасної планети.

Незабаром Світла Пасха, після якої традиційно родичі та друзі збираються на поминальні дні. Наші люди вже звикли до того, що іти на цвинтар треба обов’язково з різнобарвними квітами-вінками зі штучних зелені та квітів. Ми забули про живі букети, які не обов'язково купувати, адже у багатьох з нас вже є на клумбах гарні весняні квіти.

Сьогодні потрібно зрозуміти нарешті, яку неймовірну шкоду ми завдаємо природі шкідливим пластиком. Ми забуваємо, що саме в наших руках майбутнє наших дітей-онуків.

Сьогодні активно висвітлюється проведення заходів з благоустрою, ми показуємо, який гарний результат маємо після прибирання парків, присадибних ділянок тощо. У тому числі в передпасхальні дні впорядковуються і території цвинтарів, звідки виносяться гори пластикових відходів. Та вже за кілька днів наші кладовища знов можуть перетворитися на виставку шкідливого пластику, стануть загрозою для цілої планети, для нашої Матері-Землі.

Тож, якщо ви запланували витратити тих 150-200 гривень на штучні вінок чи букет, подумайте добре: а може краще купити на ці гроші невеличкий продуктовий набір і дати його тому, хто потребує допомоги. Так ви покращите, а може і продовжите комусь життя. Людина, якій потрібна підтримка, прийме її із вдячністю.

А провідати місця вічного спочинку дорогих людей краще з живими квітами, а головне – зі щирою молитвою.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень