A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Мобільний клас безпеки – у навчальних закладах Степанівської громади

Мобільний клас безпеки – спільний проєкт Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, створений за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. Це спеціальний автомобіль, який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки. 

15:20 15.03.2024

Профілактичні рейди на території сільської ради

За дорученням Степанівського сільського голови Наталії Бараненко на території Степанівської сільської ради тривають профілактичні рейди з метою запобігання негативних явищ у сім’ях, профілактики домашньому насильству. Один з таких робочих виїздів до осель мешканців громади відбувся 13 березня. Участь у ньому взяли керівник служби у справах дітей сільської ради Ірина Раду, староста Гаївського округу Світлана Закревська, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради Наталія Матраницька та інспектор ювенальної превенції Роздільнянського районного відділу поліції Дмитро Горобець.

09:23 15.03.2024

Другий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу

У Степанівській сільській територіальній громаді відбувся другий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу, що проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». В спортзалі Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти зустрілись команди юнаків Степанівського та Яковлівського ОЗЗСО.

16:21 13.03.2024

ФК "Альянс" посів почесне третє місце у чемпіонаті Роздільнянської МТГ з футзалу

Завершилась перша ліга чемпіонату Роздільнянської МТГ з футзалу. Вперше у змаганнях брала участь збірна Степанівської громади ФК «Альянс». Директору КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Степанівської сільської ради Роману Гангану та спортивному інструктору Олегу Аксентію вдалось зібрати найкращих футболістів громади різних вікових категорій: найстаршому гравцю було 54 роки, найменшому – 14.

11:29 11.03.2024

Дорогі жінки Степанівської сільської ради, любі українки!

Прийміть найщиріші вітання із 8 Березня, зі святом любові та краси! Міжнародний жіночий день є символом усього найсвітлішого, що є в світі, – добра, кохання, тепла та затишку. Адже жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

09:03 08.03.2024

Другий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» в Степанівській громаді

В Яковлівському опорному закладі загальної середньої освіти Степанівської сільської ради відбувся другий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу. 

17:26 06.03.2024

#СпротивТриває: 10 років спротиву. Історія Нарімана Джеляла

Це історії про людей, яких незаконно заарештувала росія в окупованому Криму за підтримку України та вірність своїй державі, людей, які чинять спротив зі зброєю в руках у Силах оборони України, починаючи з 2014 року.

09:51 05.03.2024

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку та офіційне повідомлення про оприлюднення громадських слухань

Cтепанівська сільська рада повідомляє, що відповідно до п. 8 «Порядку  проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. N 555, відбудуться громадські слухання щодо проекту містобудівної документації  на  місцевому  рівні -  «Детальний план території для нового будівництва споруд біологічної очистки системи рециркуляції технологічної води лінії з переробки томатів на території комплексу Кучурганська виробнича філія ВАТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», розташованого за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Степанівка, вул. Миру, 144, на земельні ділянки загальною площею 6,9006 га: кадастровий номер 5123985400:02:002:0048 – 2,0001 га та кадастровий номер 5123985400:02:002:0010 – 4,9005 га, які знаходяться у користуванні АТ «ОКЗДХ» на умовах довгострокової оренди», розроблений на підставі рішення Степанівської сільської ради від 11.10.2023р. №1477-VIII «Про надання дозволу на розроблення детального плану території для нового будівництва споруд біологічної очистки системи рециркуляції технологічної води лінії з переробки томатів на території комплексу Кучурганська виробнича філія ВАТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», розташованого за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Степанівка, вул. Миру, 144».

14:45 04.03.2024

Гуманітарна допомога від ГО "ДЕСЯТЕ КВІТНЯ"

Вже вкотре гуманітарний вантаж надійшов до Роздільнянського району. Цього разу від Громадської організації «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» спільно з представництвом Дитячого фонду ООН UNICEF Роздільнянська РВА отримала гуманітарну допомогу у вигляді засобів гігієни. Так, відповідно до сформованих територіальними громадами заявок та плану розподілу, здійснюється видача даної допомоги для подальшого забезпечення ними закладів загальної середньої освіти Роздільнянського району Одеської області.

14:15 01.03.2024

Розробка стратегії розвитку Степанівської сільської територіальної громади

В рамках розробки стратегії розвитку Степанівської сільської територіальної громади на сім років та плану її реалізації відбулась онлайн-зустріч керівництва сільської ради з представниками Агенції регіонального розвитку Одеської області. На заході обговорили питання щодо спроможності Степанівської громади, її проблем та перспектив з урахуванням воєнного стану тощо.

11:58 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь