Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тривають пошуки безвісти зниклої матері малолітньої дитини

Тривають пошуки безвісти зниклої матері малолітньої дитини

В Яковлівці тривають пошуки безвісти зниклої місцевої мешканки Наталії Гури, 1990 р.н. Як відомо, у жінки залишилась дитина 2021 року народження. Тож, крім пошукової групи, на місці працюють і спеціалісти виконавчого комітету Степанівської сільської ради – відділу надання соціальних послуг та служби у справах дітей. 

17:54 14.08.2024

Наближаємо нашу спільну Перемогу!

Наближаємо нашу спільну Перемогу!

Місцеве самоврядування продовжує бути надійним тилом для українського фронту. На прохання бійців Третьої штурмової бригади «Азов» Степанівською сільською радою було надано 2 мільйони гривень на придбання безпілотних апаратів.

15:47 07.08.2024

Чергова перемога СВК «Вікторія»

Чергова перемога СВК «Вікторія»

Третього серпня на стадіоні «Спартак» у м. Роздільна відбувся «Золотий матч» чемпіонату з футболу Роздільнянської МТГ. На фінальній грі зустрілися СВК «Вікторія» (с. Яковлівка) та ФК «Атлетік» (с. Старосілля). У запеклій боротьбі, за якою спостерігали повні трибуни вболівальників, з рахунком 2:1 перемогу здобули футболісти «Вікторії» під керівництвом депутата Степанівської сільської ради, воїна ЗСУ Олексія Ключникова. 

08:46 05.08.2024

Наближаємо Перемогу разом!

Наближаємо Перемогу разом!

Степанівська сільська рада продовжує надавати посильну допомогу нашим захисникам. Дуже приємно, коли є зворотній зв'язок. Днями слова подяки на адресу сільського голови Наталії Бараненко надійшли від українських військових, які захищають суверенність та незалежність нашої держави на одному з гарячих напрямків фронту. У тісній співпраці із СП «Вітмарк-Україна» ТОВ сільською радою була закрита чергова потреба військових, а також передані вітамінні соки місцевого виробництва. Дякуємо відомому волонтеру Роздільнянщини Олександру Зубарєву, який безстрашно курсує фронтовими дорогами, щоб доставити нашим захисникам все необхідне.

17:01 02.08.2024

Засідання Конгресу місцевих та регіональних влад

Засідання Конгресу місцевих та регіональних влад

Степанівський сільський голова Наталія Бараненко спільно з колегами взяла участь в Одеському обласному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад. Під час засідання Конгресу відбулось обговорення таких питань:

10:19 01.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень