A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч

Робоча зустріч

У рамках виконання завдань наданих обласною робочою групою «Прозорість та підзвітність», начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько провів робочу зустріч, у якій взяла участь Степанівський сільський голова Наталія Бараненко.

17:11 28.03.2024

Другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу

Другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу

Завершився другий етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» на території Степанівської сільської громади. На малому футбольному полі Марківської філії Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти відбувся футбольний матч між командами Степанівського та Яковлівського ОЗЗСО. З привітальним словом перед футболістами виступила директор Яковлівського ОЗЗСО Лариса Бойченко.

11:49 28.03.2024

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

У Степанівській сільській раді відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини, яке провела сільський голова Наталія Бараненко. Членами комісії були розглянуті питання щодо надання згоди на відчуження житлового будинку та земельної ділянки; визначення місця проживання малолітньої дитини 2011 року народження та  доцільностості позбавлення батьківських прав гр. С. відносно малолітніх дітей у зв’язку із невиконанням нею батьківських обов’язків.  Після розгляду на комісії дані питання були внесені до порядку денного виконавчого комітету Степанівської сільської ради.

11:51 26.03.2024

Про неймовірну мужність та героїзм

Про неймовірну мужність та героїзм

Триває героїчний спротив українського народу рашистській навалі. Україну планували захопити за три дні, а ми третій рік показуємо всьому світу свою незламність та впевнено йдемо до Перемоги. Цю омріяну Перемогу наближають українські захисники, воїни світла, які з усією мужністю та неймовірною сміливістю боронять рідну державу від ворога на всіх напрямках фронту. 

13:58 24.03.2024

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку та офіційне повідомлення про оприлюднення громадських слухань Cтепанівська сільська рада повідомляє, що відповідно до п. 8 «Порядку  проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. N 555, відбудуться громадські слухання щодо проекту містобудівної документації  на  місцевому  рівні -  «Детальний план території для нового будівництва споруд біологічної очистки системи рециркуляції технологічної води лінії з переробки томатів на території комплексу Кучурганська виробнича філія ВАТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», розташованого за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Степанівка, вул. Миру, 144, на земельні ділянки загальною площею 6,9006 га: кадастровий номер 5123985400:02:002:0048 – 2,0001 га та кадастровий номер 5123985400:02:002:0010 – 4,9005 га, які знаходяться у користуванні АТ «ОКЗДХ» на умовах довгострокової оренди», розроблений на підставі рішення Степанівської сільської ради від 11.10.2023р. №1477-VIII «Про надання дозволу на розроблення детального плану території для нового будівництва споруд біологічної очистки системи рециркуляції технологічної води лінії з переробки томатів на території комплексу Кучурганська виробнича філія ВАТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», розташованого за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Степанівка, вул. Миру, 144».

10:32 21.03.2024

Мобільний клас безпеки – у навчальних закладах Степанівської громади

Мобільний клас безпеки – у навчальних закладах Степанівської громади

Мобільний клас безпеки – спільний проєкт Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, створений за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. Це спеціальний автомобіль, який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей правилам безпеки. 

15:20 15.03.2024

Профілактичні рейди на території сільської ради

Профілактичні рейди на території сільської ради

За дорученням Степанівського сільського голови Наталії Бараненко на території Степанівської сільської ради тривають профілактичні рейди з метою запобігання негативних явищ у сім’ях, профілактики домашньому насильству. Один з таких робочих виїздів до осель мешканців громади відбувся 13 березня. Участь у ньому взяли керівник служби у справах дітей сільської ради Ірина Раду, староста Гаївського округу Світлана Закревська, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради Наталія Матраницька та інспектор ювенальної превенції Роздільнянського районного відділу поліції Дмитро Горобець.

09:23 15.03.2024

Другий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу

Другий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу

У Степанівській сільській територіальній громаді відбувся другий етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу, що проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». В спортзалі Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти зустрілись команди юнаків Степанівського та Яковлівського ОЗЗСО.

16:21 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень