A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Спільне засідання земельної та майнової комісій

Спільне засідання земельної та майнової комісій

В рамках підготовки до чергової сесії Степанівської сільської ради відбулось спільне засідання постійних комісій сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою та екології навколишнього середовища (голова – Геннадій Келлер) та з питань житлово-комунального господарства, управління майном, регуляторної політики, законності, депутатської діяльності та етики (голова – Віталій Костюк). У роботі комісії взяла участь сільський голова Наталія Бараненко.

09:32 09.04.2024

Спільне засідання бюджетної та освітянської комісій

Спільне засідання бюджетної та освітянської комісій

Відбулось спільне засідання профільних комісій Степанівської сільської ради з питань бюджету, планування, соціально-економічної політики, інвестицій і міжнародного співробітництва та з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я та соціальної політики. Вела засідання депутатка, голова освітянської комісії Марія Загребельна.

16:29 08.04.2024

"Пліч-о-пліч" – до Перемоги!

"Пліч-о-пліч" – до Перемоги!

Стартував третій (районний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», що проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». 

15:27 08.04.2024

80-та річниця визволення від нацистських загарбників

80-та річниця визволення від нацистських загарбників

У квітні Роздільнянщина відзначає річницю звільнення від нацистських загарбників. Четвертого та п’ятого квітня минуло 80 років, як було вигнано окупаційні війська із сіл Степанівської сільської територіальної громади. В ці дні далекого 1944-го року повернувся мир на нашу маленьку Батьківщину, мир, про який так мріємо зараз.

20:10 05.04.2024

Дбаємо про безпеку пішоходів

Дбаємо про безпеку пішоходів

Задля безпеки школярів біля Яковлівського опорного закладу загальної середньої освіти та Марківської філії закладу Степанівською сільською радою були придбані та встановлені фігури-макети "хлопчик-пішохід". Вони розміщенні перед пішохідними переходами, аби привертати увагу водіїв на тих відрізках дороги, де найчастіше проїжджу частину переходять діти. Це сприятиме завчасному зменшенню швидкості автомобілів при під'їздах до пішохідних переходів.

17:16 04.04.2024

Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) – Герою Денису Кучеренку

Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) – Герою Денису Кучеренку

Минулого року Степанівська громада провела в останню путь земляка, нашого Героя, який загинув 10 серпня 2023 року, виконуючи бойове завдання на Херсонщині, - Дениса Кучеренка (позивний «Кім») зі Степанівки. Денис був за штурвалом човна, коли українські воїни форсували річку Дніпро. Судно потрапило під мінометний вогонь. «Кім» зумів вивезти групу з-під обстрілу, але сам не врятувався, загинув від уламка міни.

13:02 03.04.2024

Чергова подорож "ЮНІОРів"

Чергова подорож "ЮНІОРів"

З чергових змагань повернулись юні футболісти Степанівської сільської територіальної громади з тренером, директором КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Романом Ганганом. Цього разу «ЮНІОРи» побували у селищі Воловець Закарпатської області. 

12:54 03.04.2024

Сесія сільської ради

Сесія сільської ради

10 квітня 2024 року о 13:00 в залі засідань Степанівської сільської ради відбудеться чергове засідання сесії Степанівської сільської ради восьмого скликання.

09:27 03.04.2024

Тренінг «Вистоїмо разом: вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною"

Тренінг «Вистоїмо разом: вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною"

З цікавим та дуже корисним тренінгом «Вистоїмо разом: вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з війною" до Степанівської сільської ради завітали представники громадської організації «Громадський рух «Віра, Надія, Любов». Участь у заході взяла Степанівський сільський голова Наталія Бараненко. 

15:06 02.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень