A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановна ВЕЛИКА степанівська громадо!

Дата: 09.05.2021 09:32
Кількість переглядів: 737

9 Травня – незабутня, пам’ятна дата – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Цього дня серце переповнюється вдячністю тим, хто виборов для нас мирне небо, та гордістю за наших дідів та прадідів, на долю яких випали ці непрості роки нашої історії. На жаль, ми сьогодні не можемо вклонитися у ноги та подякувати за Велику Перемогу нашим ветеранам. Серед мешканців нашої громади їх уже не залишилось. Але вони живі у нашій пам’яті! Їх подвиг – не забутий, їх героїзм - вічний.

Слова вдячності висловлюємо свідкам тих страшних подій - учасникам бойових дій, вдовам ветеранів, жертвам нацистських переслідувань, тим, чиє дитинство було затьмарене важкими роками Другої світової, а юність-молодість припала на часи післявоєнної відбудови.

Віддаємо глибоку шану кожному, хто зараз відстоює наше право на вільну та соборну Україну на Східному кордоні держави, та свято віримо, що батьки дочекаються своїх синів живими та здоровими.

В цей день бажаємо всім мешканцям нашої громади того, за що воювали наші діди і за що борються сьогодні їхні внуки, – миру в кожен дім! Нехай над головою завжди буде ясне небо і яскраве сонце. Бажаємо всім здоров’я, міцнішого за будь-які віруси! Нехай перемога супроводжує скрізь і завжди, нехай поруч будуть тільки добрі і щирі люди.

З повагою Степанівський сільський голова Наталія Бараненко, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень