A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До уваги отримувачів субсидій

Дата: 17.05.2021 15:54
Кількість переглядів: 553

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 р. № 420 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» вносяться зміни, що додаються:

- у травні 2021 року призначення субсидії (у тому числі на наступний період) здійснюється лише після подання нових заяв про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії;

- протягом травня-вересня 2021 р. документи, необхідні для призначення житлової субсидії, приймаються від громадян у порядку, визначеному пунктом 9 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848;

- житлова субсидія особам, які звернулися за її призначенням у травні-вересні 2021 року призначається, починаючи з травня 2021 року.

Мешканці міста Роздільна повинні звернутися до ЦНАП за адресою: м. Роздільна, вул. Шевченка, 85, а мешканці сільської місцевості – до відповідної сільської ради за місцем реєстрації або місцем фактичного проживання.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень