A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сьогодні - День Конституції України

Дата: 28.06.2021 09:07
Кількість переглядів: 570

Шановна ВЕЛИКА Степанівська громадо!
Сердечно вітаємо із Днем Конституції України! 25 років тому, 28 червня 1996 року, був прийнятий Основний Закон України, який наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Наша Конституція є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості. 

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії.
Від усього серця бажаємо міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у наших родинах, мудрості та далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.
З повагою Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громадиФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень