A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

XVІ Український муніципальний форум

Дата: 30.07.2021 19:49
Кількість переглядів: 627

27-29 липня голова Степанівської громади Наталія Бараненко брала участь в XVІ Українському муніципальному форумі який продовжує багаторічну традицію Асоціації міст України збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування. Програма Форуму в м. Одеса передбачала три тематичні дні.

27 липня - День місцевої демократії та відкритого врядування: від діалогу до сталого партнерства (проводився в рамках проєкту Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні»).

28 липня - День енергоефективності  (проводився за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні. День проходив під гаслом «Від енергоефективності до Європейського зеленого курсу». 

29 липня - День діалогу: Сталий місцевий соціально-економічний розвиток (проводився в рамках Програми U-LEAD з Європою «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю», який впроваджується Асоціацією міст України).

Діалог голів громад з представниками уряду та парламентарями був присвячений подальшим крокам з реформування місцевого самоврядування, бюджетному забезпеченню нових повноважень та компетенцій, секторальним реформам та місцевому економічному розвитку.

В рамках Дня діалогу виступив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, який відвідав цього дня Одесу з робочим візитом. Крім участі у XVІ Українському муніципальному форумі Дмитро Разумков відвідав важливі для міста об'єкти: військово-медичний клінічний центр Південного регіону, компанію «ІнтерХім», яка спеціалізується на виробництві ліків та поспілкувався із Генеральним секретарем Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреасом Кіфером.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень