A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Долучайся до Всеукраїнського культурно-освітнього марафону «Наша незалежність»

Дата: 09.08.2021 11:45
Кількість переглядів: 452

Завтра, 10 серпня, стартує Всеукраїнський  культурно-освітній марафон «Наша незалежність» в рамках відзначення 30 річниці незалежності України. Він має на меті забезпечити поширення історичних фактів та матеріалів, що є знаковими  та визначними для становлення незалежності України. Охоплення Марафоном усієї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів окремих регіонів, а поширення інформації у соціальних мережах – підвищити зацікавленість більшого кола осіб.

Концепція заходу передбачає збір та оприлюднення історичних матеріалів (фото, відео, документи, інформація з газет, історії очевидців тощо), що є знаковими для становлення української незалежності та визначними у певному регіоні.

Відповідна інформація публікуватиметься на офіційних веб-сайтах та сторінках у соціальних мережах обласних державних адміністрацій та центральних органів виконавчої влади під єдиними запропонованими хештегами #Наша_незалежність #Марафон_30 до серпня 2021 року.

Основними учасниками Марафону є ОДА, які відповідно до встановленого графіку передаватимуть естафету. Марафон проводитиметься у період з 10 по 24 серпня та розпочнеться з повідомлення Мінрегіону 10 серпня. Першими естафету приймають Одеська та Донецька обласні державні адміністрації, які долучаться до Марафону 11 серпня та передадуть естафету, відповідно Рівненькій та Чернігівській облдержадміністраціям.

Запрошуються до поширення матеріалів й інші органи місцевого самоврядування, установи, організації, заклади культури та освіти, пересічні громадяни, які зможуть долучитися до Марафону та публікувати матеріали з відповідними ідентифікаційними елементами без прив’язки до конкретної дати естафети.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь