A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Карантин в Україні продовжили до 1 жовтня

Дата: 11.08.2021 14:16
Кількість переглядів: 493

Фахівці починають фіксувати перші негативні тенденції щодо збільшення кількості госпіталізацій з COVID.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сьогодні під час засідання уряду заявив, що Кабінет міністрів продовжує дію адаптивного карантину до 1 жовтня.

"Поточна епідемічна ситуація повністю контрольована, але, на жаль, фахівці починають фіксувати перші негативні тенденції щодо зростання кількості госпіталізації важких хворих. Тому, з огляду на поточну ситуацію, уряд сьогодні приймає постанову, якою продовжує режим надзвичайної ситуації та адаптивний карантин до 1 жовтня 2021 року", - сказав Шмигаль.

Фото без опису

Раніше головний санітарний лікар України Ігор Кузін заявив про намір відтягнути можливе повернення до жорсткого карантину на максимально віддалений термін.

"Адаптивний карантин – це складний механізм. Але він полягає в тому, що на рівні кожної області ми можемо відстежувати надчутливі показники, відповідно до них впроваджувати протиепідеміологічні заходи. Ми зараз хочемо відтягнути такий локдаун на максимально віддалений термін", – наголосив Кузін.

Він зауважив, що за світовим досвідом можна побачити, що наприкінці осені і на початку зими більшість країн посилюють карантинні обмеження. Втім, посадовець відкидає повідомлення деяких ЗМІ про нібито запровадження чергового локдауну з 4 вересня.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень