A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Готуємо резюме

Дата: 12.08.2021 10:06
Кількість переглядів: 391

Тренінг «Підготовка резюме» є одним із найважливіших профконсультаційних заходів для безробітних. Адже   резюме – це візитна картка особи, короткий виклад важливих для потенційного роботодавця фактів біографії, пов'язаних із досвідом роботи, навичками та знаннями. Якщо воно грамотно та оригінально складене, шанси на те, щоб отримання бажану посаду, помітно підвищуються.

Фото без опису

Цільовою категорією заходу є зареєстровані в службі зайнятості безробітні, які звернулися з метою пошуку роботи та потребують допомоги у підготовці резюме. Протягом 2021 року у Роздільнянській районної філії  було проведено 45 тренінгів «Підготовка резюме», до участі у яких залучено 362 особи.

На семінарі директор філії Олена Кукішева ознайомила учасників з основними питаннями, що розглядатимуться. Після міні-лекції про види та структуру резюме, його використання при пошуку роботи, безробітні розпочали  його складання. Тим часом,  лектор надавала інформацію про основні вимоги щодо написання, ознайомлювала з запропонованими прикладами резюме.  Інтерактивні вправи дали змогу безробітним підготувати стислу позитивну інформації про свої професійні якості, що згодилося їм під час індивідуальної роботи зі складання макету власного резюме.

Наприкінці зустрічі безробітні отримали відповіді на запитання щодо вакансій та актуальних професій на ринку праці.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень