A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В ОДЕСЬКІЙ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ТА ЗАТВЕРДИЛИ ЗНАК «ВИРОБЛЕНО НА ОДЕЩИНІ»

Дата: 13.08.2021 11:56
Кількість переглядів: 711

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький взяв участь у відкритому засіданні Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради за участі представників Об’єднання організацій роботодавців та Федерації профспілок Одеської області.

Фото без опису

Основна мета засідання ? презентація та затвердження знаку – «Вироблено на Одещині», а також обговорення питання створення при обласній тристоронній соціально-економічній раді комісії по видачі знаку «Вироблено на Одещині».

Впровадження Знаку є унікальним проєктом з презентації та підтримки бізнесу Одеської області, який розроблений з метою підвищення пізнаванності бренду Одеської області та підприємств Одеського регіону серед споживачів товарів, робіт та послуг, шляхом розміщення на товарах і послугах автентичного зображення.

Фото без опису
Фото без опису

Під час засідання розглянуто проєкт положення про порядок видачі Знаку, критерії видачі Знаку та персональний склад комісії по видачі Знаку.

Сергій Гриневецький звернув увагу учасників засідання на те, що з метою підвищення конкуренції будуть встановлені жорсткі критерії для видачі цього Знаку – рівень заробітної плати; кількість офіційно працевлаштованих осіб; якісна підготовка робочих кадрів; впровадження інноваційних технологій; перспективи розвитку підприємства на майбутнє.

Фото без опису

“Я сподіваюсь, що цей Знак слугуватиме своєрідною мотиваційною складовою, яка посилить розвиток якісного виробництва в регіоні і збільшить конкуренцію на ринку” – сказав Сергій Гриневецький.

Фото без опису

Голова правління Об’єднання організацій роботодавців Одеської області Костянтин Журавель додав, що для розміщення Знаку на продукції визначені чіткі критерії: виробництво має знаходиться на території Одеської області, підприємство має бути платником податків до місцевого бюджету, мати хороший рейтинг та виконувати всі соціальні зобов’язання перед державою та регіоном.

Фото без опису

«Цей знак для всіх виробників Одеської області: виробництво, послуги, аграрії, промисловість, переробка. Він створений за ініціативи громадськості та за підтримки Одеської обласної державної адміністрації. Знак покликаний презентувати наш регіон через популяризацію якісних товарів та послуг. Ми впевненні, що він стане візитною карткою бізнесу Одещини! То ж закликаю своїх колег робити все, щоб цей бренд став відомим в усьому світі. Цей якір, який зображено на знаку це – символ Одеси, який можна буде впізнати скрізь. Для України це нова практика, яку ми перейняли з США та Китаю і вона поступово буде впроваджуватиметься по всій країні. На символі ми бачимо 7 крапок, вони позначають 7 районів Одещини» – додав Костянтин Журавель.

Фото без опису

В ході засідання Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради затверджено новий принтбук, який буде наноситись на товари «Вироблено на Одещині», Положення, відповідно до якого відбуватиметься ця процедура. За результатами обговорення учасниками наради прийнято рішення створити при обласній тристоронній соціально-економічній раді комісію з видачі знаку «Вироблено на Одещині».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень