A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Підвищення пенсій для військовослужбовців

Дата: 23.08.2021 10:33
Кількість переглядів: 416

14 липня 2021 року Кабінет Міністрів України №713 прийняв постанову "Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб", відповідно до якої щомісячну доплату у розмірі двох тисяч гривень отримують колишні військовослужбовці, люди начальницького і рядового складу міліції, поліцейські, пенсії яким призначені до 1 березня 2018 року.

Фото без опису

Зокрема, передбачається, що з 1 липня 2021 року буде встановлена доплата в розмірі 2000 гривень для майже 400 тисяч військових пенсіонерів, яким були призначені пенсії до 1 березня 2018 року. Мінімальна пенсійна виплата військовим буде встановлена на рівні 3 854 гривень. Також будуть підвищені й виплати для учасників бойових дій, які втратили працездатність. Понад 40 тисяч осіб отримають підвищення майже у 700 гривень.

Якщо щомісячний розмір пенсійних виплат з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, сум індексації щомісячної доплати, передбаченої пунктом 1 цієї постанови, інших доплат до пенсій, які отримують пенсію, призначену відповідно до Закону, не досягає 3 854 гривень, таким особам встановлюється щомісячна доплата до пенсії в сумі, якої не вистачає до зазначеного розміру, яка враховується під час подальших перерахунків пенсій.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень