A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ярмарка вакансій

Дата: 23.09.2021 11:43
Кількість переглядів: 343

22 вересня 2021 року в приміщенні Роздільнянської районної філії Одеського обласного центру зайнятості в рамках обласного ярмарку вакансій (у форматі марафону) відбувся ярмарок вакансій для шукачів роботи і роботодавців Роздільнянського району, в якому взяли участь представники  підприємств, які мають вакансії.

 

Фото без опису

Це Виробничий підрозділ служби колії Роздільнянська дистанція колії, ТОВ «Обрій-МТС», ТОВ «АТБ-маркет», Центр комплектування та соцпідтримки та представники малого та середнього бізнесу.

Фото без опису

Після реєстрації та розміщення учасників, відбулася презентація кожного підприємства з наданням шукачам розширеної інформації щодо роботи установ, умов праці тощо. Роботодавці розповідали про переваги працевлаштування саме на їх підприємства, акцентуючи увагу на тому, що підприємства пропонують офіційне працевлаштування, гідну і стабільну заробітну плату, гнучкий графік роботи, можливість кар’єрного зростання.

Фото без опису Безробітним було запропоновано низку актуальних вакансій. Зокрема начальник відділу кадрів Виробничого підрозділу служби колії Роздільнянська дистанція колії Алієв Г.Т. запропонував такі вакансії: монтер колії, бригадир колії, ремонтник штучник споруд, старший майстер шляховий та інші, начальник відділу кадрів ТОВ «Обрій-МТС» Дарина Володимирівна запропонувала вакансії: головний агроном, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів. Фахівець регіонального відділу підбору персоналу ТОВ «АТБ-маркет» Одуденко Ірина запропонувала вакансії продавець-касир, помічник продавця, вантажник   мережі магазинів АТБ тощо. Особам, які перебувають на обліку у Роздільнянський районній філії Одеського обласного центру зайнятості були також представлені ряд інших актуальних вакансій на ринку праці Роздільнянщини та м.Одеса.

Для безробітних, яких зацікавили вакансії, відбулася співбесіда з роботодавцями з метою відбору майбутніх працівників.

Сподіваємось, що цей захід буде черговим успішним кроком до вдалого працевлаштування шукачів роботи.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень