A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Тривають профілактичні рейди на території нашої громади

Дата: 29.09.2021 17:06
Кількість переглядів: 370

На території Степанівської громади тривають профілактичні рейди до помешкань наших громадян з метою виявлення та запобігання негативних явищ. Одніми з тих, кого нещодавно відвідала комісія, стала багатодітна сім’я, яка мешкає на території Гаївського старостату. Тут виховуються троє малолітніх та одна неповнолітня дитина. Батьки переїхали в нашу громаду не так давно.

Комісія у складі старости Світлани Закревської, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталії Тарнавської, директора Яковлівського опорного закладу освіти Лариси Бойченко, представників служби у справах дітей Ірини Раду та провідного спеціаліста із соціальної роботи відділу надання соціальних послуг Олени Решетнікової ознайомилася з умовами, в яких проживає сім’я, та надали необхідні роз'яснення з питань отримання соціальних послуг тощо.

Фото без описуПід час бесіди з батьками велика увага приділялася питанню попередження насилля в сім’ях, гендерній рівності. Сподіваємось, дана робота не залишиться без уваги батьків та принесе позитивний результат.

Звертаємось до мешканців нашої громади з проханням: якщо ви стали свідками неприпустимих процесів у сім’ї чи їх жертвами, просимо звертатися до Роздільнянського відділу поліції та до відповідних служб Степанівської сільської ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень