Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Масових заходів з нагоди храмових свят не буде

Дата: 13.10.2021 13:55
Кількість переглядів: 438

Шановні мешканці нашої громади! Сьогодні ми є свідками того, як розповсюдження коронавірусної інфекції набирає стрімких обертів. Третя хвиля набагато жорстокіша, адже смертність від нового штаму COVID-19 перевищує всі попередні показники. Невтішна ситуація зараз і на території Степанівської сільської ради - маємо багато хворих і серед дорослого населення, і серед дітей. Подальша ситуація залежить від кожного з нас, від нашої відповідальності. 

Завтра, у День Покрови Пресвятої Богородиці, храмові свята відзначатимуть мешканці Яковлівки, Гаївки та частково Лучинського. Ми не проводитимемо звичних та вже традиційних концертів, щоб уникати масового скупчення людей. Ми не збиратимемо громаду на масові гуляння для того, щоб не ставити під загрозу людські життя. Таким чином ми всі разом допоможемо людям у білих халатах, які цілодобово працюють у непростих умовах, у яких немає попереду чотириденних вихідних, бо вони борються за найдорожче - життя та здоров'я людей.

Просимо вас суворо дотримуватися всіх карантинних обмежень! Проведіть прийдешні тривалі вихідні у колі найрідніших і нехай ці осінні дні принесуть вам тихий сімейний затишок та душевний спокій, а всі рідні будуть здоровими. 

З повагою та надією на розуміння  Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень