Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вакцинуйтеся, щоб не потрапити до страшної статистики!

Дата: 22.10.2021 19:30
Кількість переглядів: 300

Сьогодні, 22 жовтня, зафіксований антирекорд за кількістю нових, лабораторно підтверджених, випадків захворювання на коронавірус в Україні – 23785. У цій вражаючій цифрі маємо 1800 хворих дітей та 391 медпрацівника. Дуже великий показник смертності - протягом минулої доби зареєстровано 614 летальних випадків. 

На території Степанівської сільської територіальної громади протягом минулого тижня (з 14-го по 21 жовтня) зареєстрований 21 новий випадок захворювання на COVID-19. У сусідніх Роздільнянській міській громаді -  142 випадки, Лиманській селищній - 31, Великомихайлівській селищній - 109 нових випадки. 

І хоча офіційна статистика неприємна та вражає трагічними цифрами, всі ми розуміємо, що насправді ситуація набагато гірша. Це лише дані по тих випадках, які підтверджені лабораторно, а скільки хворих не звертаються до лікарів, не проходять тестування - страшно і подумати. 

В Роздільнянській центральній районній лікарні місць для хворих на COVID-19 катастрофічно не вистачає.

Звертаємось до кожного мешканця нашої громади: дотримуйтесь протиепідемічних заходів, уникайте місць масового скупчення людей, бережіть себе та оточуючих! Для того, щоб покращити статистику та полегшити роботу медиків, потрібно кожному з нас бути відповідальними та свідомими громадянами.

Фото без опису 

Нагадуємо, що сьогодні єдиним ефективним способом уберегтися від страшної хвороби є вакцинація. Записатися на щеплення мешканці Роздільнянщини можуть за телефоном 04853-3-74-23. 

Зробити вакцину можна у Роздільній по вул. Привокзальна, 15, Центр сімейної медицини, III поверх. 

У суботу та неділю з 9:00 працюють пункти вакцинації у районному Палаці культури в м. Роздільна.

Крім того, усі бажаючі можуть записатись до списку очікування через мобільний застосунок «Дія» та національний контакт-центр МОЗ за номером 0-800-602-019. 

Вакцинуйтеся! Бережіть себе та своє здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень