A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування

Дата: 08.11.2021 10:17
Кількість переглядів: 237

 Роздільнянська ДПІ нагадуєщо з 1 вересня 2021 року стартувала кампанія з одноразового (спеціального) добровільного декларування громадянами України активів (розміщених на території України та/або за її межами), які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори, яка триватиме до 1 вересня 2022 року

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування відбувається тільки в електронному вигляді, шляхом подання особисто декларантом одноразової (спеціальної) добровільної декларації до Державної податкової служби України через приватну частину Електронного кабінету у розділі «Одноразова (спеціальна) добровільна декларація».

Сплата  самостійно розрахованого  (відповідно до визначеного активу) збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації або трьома  рівними частинами у разі вибору альтернативної ставки збору (залежно від виду задекларованих активів).

Особи, що сплатили усі потрібні збори будуть звільнені від відповідальності за порушення податкового та валютного законодавства. А відомості з одноразових добровільних декларацій не будуть розголошуватись без відповідного судового рішення.

У  разі несплати або сплати в неповному обсязі суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування, зазначеної в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, у встановлений цим підрозділом строк одноразова (спеціальна) добровільна декларація вважається неподаною та на декларанта не поширюються передбачені цим підрозділом державні гарантії та звільнення від відповідальності.

    Роздільнянська ДПІ інформує що самостійно ознайомитись з актуальною інформацією щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування  можна за адресою http://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

 

Роздільнянська ДПІ

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень