A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

9 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 09:10
Кількість переглядів: 322

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Степанівської сільської ради! Прийміть наші щирі вітання з нагоди вашого свята, яке відзначається щорічно 9 листопада, разом із Днем української писемності та мови!

Фото без опису

Ви - ті, хто присвятив себе благородній справі збереження, розвитку і відтворення безцінного духовного скарбу нашого народу. Щиро вдячні співробітникам клубів, бібліотек, аматорським колективам за самовіддану працю, безперервний творчий пошук, відповідальне ставлення до своєї високої просвітницької місії, за те, що приносите у наше життя свято і гарний настрій. Наші музиканти, майстри сцени, представники творчої молоді та дитячої художньої самодіяльності беруть участь у різних заходах на території громади та за її межами, у конкурсах та фестивалях, прославляючи нашу громаду.

Бажаємо всім вам витримати нинішні непрості випробування та пошвидше повернутися до звичного життя, реалізувати всі плани та втілити в життя задуми, збирати повні глядацькі зали та отримувати гучні оплески. Зичимо вам міцного здоров’я, родинного затишку, особистого щастя і нових творчих здобутків у благородній справі.

З повагою Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень