A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СВК "Вікторія" – чемпіони Роздільнянського району з футболу-2021

Дата: 10.11.2021 20:02
Кількість переглядів: 334

У неділю відбувся останній тур чемпіонату Роздільнянського району з футболу-2021. На футбольному полі в Гаївці зустрілись одні з найсильніших команд району - СВК “Вікторія”, які в передостанньому турі стали чемпіонами району, та ФК “Лиманське”, яка претендує на третє місце. В запеклій боротьбі з рахунком 4:3 перемога дісталась господарям поля – команді СВК “Вікторія”.

Фото без опису

Під час урочистої частини голова Степанівської сільської ради Наталія Бараненко привітала футболістів СВК "Вікторія" з перемогою, висловила вдячність за пропаганду здорового способу життя, гідний приклад для підростаючого покоління та вручила грошову винагороду команді-переможиці, у складі якої - молоді спортсмени з Яковлівського та Гаївського старостатів Степанівської СТГ. Слова вдячності пролунали на адресу головних  меценатів, які підтримують футбольну команду "Вікторія", - депутатів сільської ради Олексія Ключникова та Геннадія Келлера. Наталія Вікторівна привітала керівника команди "Вікторія" Олексія Ключникова та його сім'ю не  лише з футбольними досягненнями, а й з поповненням - народженням сина. 

Фото без опису

Кубком та медалями гравців нагородили президент федерації футболу району Олександр Попов, начальник відділу з організації та проведення спортивних заходів КЗ "Роздільнянський стадіон “Спартак” Володимир Зімін та представник контрольно-дисциплінарного комітету Анатолій Кулаков.

Вітаємо наших футболістів з перемогою та бажаємо, щоб попереду їх було ще безліч. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень