A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Тринадцята сесія сільської ради

Дата: 23.11.2021 20:39
Кількість переглядів: 318

25 листопада 2021 року о 14:00 в залі засідань Степанівської сільської ради відбудеться чергове засідання тринадцятої сесії Степанівської сільської ради восьмого скликання.

Фото без опису

На порядку денному наступні питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Степанівської сільської ради за 9 місяців 2021 року.

  2. Про затвердження розпоряджень Степанівського сільського голови, прийнятих в міжсесійний період.

  3. Про внесення змін та доповнень до Програми «Утримання місцевого пункту пропуску «Розалівка» через українсько – молдовський державний кордон на період 2021 - 2025 роки».

4. Про внесення змін та доповнень до рішення Степанівської сільської ради  від 25 грудня 2020 року № 27-VІІІ «Про сільський бюджет Степанівської сільської територіальної громади на 2021 рік».

5. Про внесення змін та доповнень до рішення Степанівської сільської ради  від 15 січня 2021 року № 45-VІІІ «Про делегування коштів до інших місцевих бюджетів».

6. Про включення об’єктів нерухомого майна комунальної власності Степанівської сільської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області до переліків відповідного типу, які плануються передати в оренду.

7. Про створення комунального закладу «Степанівський Центр культури, дозвілля та спорту».

8. Про надання згоди на прийняття іншого індивідуально визначеного майна (сільських бібліотек) у комунальну власність Степанівської сільської територіальної громади.

9. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.

10. Про надання одноразової матеріальної грошової допомоги мешканці Степанівської сільської ради гр. М.

11. Про надання одноразової матеріальної грошової допомоги мешканці Степанівської сільської ради гр. Б.

12. Про надання одноразової матеріальної грошової допомоги мешканці Степанівської сільської ради гр. Р.

13. Про надання одноразової матеріальної грошової допомоги мешканцю Степанівської сільської ради гр. Т.

14. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності для рибогосподарських потреб на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, які перебувають в користуванні Аксентія П.І., згідно з договорами оренди водного об’єкту загальнодержавного значення, з метою визначення меж, розмірів, виду угідь та внесення відомостей до Державного земельного кадастру.

15. Про затвердження проєкту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва спортивного комплексу на території земельної ділянки, яка розташована за межами населеного пункту на південно-східній околиці с. Гаївка Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на відстані 150 метрів від села Гаївка».

16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 1,6 га з цільовим призначенням 07.02 Для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту (для будівництва спортивного комплексу) за адресою: за межами населеного пункту на південно-східній околиці с. Гаївка Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на відстані 150 метрів від села Гаївка.

17. Про припинення права постійного користування за КОМУНАЛЬНОЮ УСТАНОВОЮ СПІЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РАЙОНУ «РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАКЛАДІВ І УСТАНОВ ОСВІТИ» на земельну ділянку загальною площею 1.4985 га з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою: с. Яковлівка, вулиця Покровська, 116 у зв’язку зі зміною власника майна, кадастровий номер 5123986400:02:002:0045.

18. Про припинення права постійного користування за КОМУНАЛЬНОЮ УСТАНОВОЮ СПІЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РАЙОНУ «РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАКЛАДІВ І УСТАНОВ ОСВІТИ» на земельну ділянку загальною площею 2,9606 га з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою: с. Степанівка, вулиця Середня, 1б у зв’язку зі зміною власника, кадастровий номер 5123985400:02:002:0367.

19. Про надання дозволу БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ КВАРТИРНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІЙ ЧАСТИНІ РАЙОНУ на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 20,19 га з цільовим призначенням 15,01 - для розміщення та постійної діяльності Збройних сил України в постійне користування за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на земельній ділянці №65 військового містечка №1 розміщених на території с. Павлівка Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд(присадибна ділянка) загальною площею 0,25 га та передати у приватну власність гр. К., кадастровий номер 5123985400:03:001:0044.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1281 га та передачу у приватну власність гр. Г., кадастровий номер 5123985400:02:002:0327.

22. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

23. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

24. Про надання дозволів на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

25. Про надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

26. Про надання дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянам із земель сільськогосподарського призначення, що не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району, Одеської області (за межами населених пунктів).

27. Про затвердження громадянці І. технічної  документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паю) в натурі (на місцевості) площею 7,2679 га, яка розташована за адресою: Одеська область Роздільнянський район Степанівська сільська рада масив № 50 ділянка № 275 (за межами населених пунктів).

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування військовій частині 2196 для розміщення та постійної діяльності державної прикордонної служби України (розміщення посадкового майданчика для вертольотів) загальною площею 0,2500 га за адресою: с. Степанівка, Роздільнянського району Одеської області, кадастровий номер 5123985400:02:002:0406.

29. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

30. Про затвердження ФОП Хановій Людмилі Володимирівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 років загальною площею 0,0121 га з цільовим призначенням 03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації та обслуговування магазину) за адресою: с. Павлівка, вул. Миру,б/н, кадастровий номер 5123985400:02:002:0405.

31. Про затвердження Робітничому кооперативу «Лиманський» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 років загальною площею 0,0124 га з цільовим призначенням 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації та обслуговування магазину) за адресою: с. Ангелінівка, вул. Сонячна, 59, кадастровий номер 5123986400:03:001:0073.

32. Про затвердження Робітничому кооперативу «Лиманський» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 років загальною площею 0,0238 га з цільовим призначенням 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації та обслуговування магазину) за адресою: с. Яковлівка, вул. Покровська,132, кадастровий номер 5123986400:02:002:0059.

33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,25 га та  для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,07 га за адресою с. Широке, вул. Радісна, 17 на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,25 га за адресою с. Лучинське на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Б. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,25 га, кадастровий номер 5123986400:02:002:0060.

36. Про надання згоди ФОП Реклізону Олександру Сергійовичу на передачу в суборенду земельної ділянки розміром 8,4913 га сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер ділянки 5123986400:01:002:0322, за умови використання її за цільовим призначенням та умовами договору оренди від 04.06.2020 року за номером 61.

37. Про надання згоди ФОП Реклізону Олександру Сергійовичу на передачу в суборенду земельної ділянки розміром 10,7579 га сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер ділянки 5123986400:01:002:0285, за умови використання її за цільовим призначенням та умовами договору оренди від 18.06.2019 року за номером 178.

38. Про внесення змін до договору оренди землі від 18.11.2020 року укладеного між Степанівською сільською радою та ТОВ «ПІВДЕНЬ-БУД-ПОСТАВКА» шляхом укладання додаткової угоди ( у зв’язку зі зміною угідь).

39. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 3,0 га із громадянином Д. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №2) на 2021-2022 рік .

40. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 1,0 га із громадянином Д. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №2) на 2021-2022 рік

41. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 1,5 га із громадянкою Г. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №2) на 2021-2022 рік .

42. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 0,10 га для городництва з громадянкою К. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в с. Степанівка на 2021-2022 рік.

43. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 0,0896 га із громадянкою К. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №3) на 2021-2022 рік .

44. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення (ріллі, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва) 6,3 га з ФГ «АГРОФАТТОРІЯ», в особі голови Келлер О.Л., на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2021-2022 рік

45. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення  площею 38,5504 га (рілля) на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №1) з ТОВ «Промінь-12», в особі директора Келлера Г.В.

46. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення площею 15,33 га (рілля) на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №1) з ТОВ «Промінь-12», в особі директора Келлера Г.В.

47. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення  площею 19,88 га (рілля) на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №1) з ТОВ «Промінь-12», в особі директора Келлера Г.В.

48. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення площею 15,85 га (рілля) на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №1) з ТОВ «Промінь-12», в особі директора Келлера Г.В.

49. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення  площею 24,9832 га (рілля) на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №1) з ТОВ «Промінь-12», в особі директора Келлера Г.В. (5123981100:01:002:0366).

50. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення площею 31,246 га (рілля) на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (Старостинський округ №1) з ТОВ «Промінь-12», в особі директора Келлера Г.В. (5123981100:01:002:0366).

51. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 0,05 га для городництва з громадянкою Б. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в с. Степанівка на 2021-2022 рік.

52. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 0,10 га для городництва з громадянкою Г. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в с. Степанівка на 2021-2022 рік.

53. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 1,0 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з М. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в с. Новокрасне на 2021-2022 рік.

54. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 0,20 га для городництва з громадянкою О. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в с. Степанівка на 2021-2022 рік.

55. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення  площею 10,0 га (пасовищ) на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (Старостинський округ №3) з ФОП Дяковою Аллою Михайлівною.

56. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення  площею 3,0 га (сіножаті) для сінокосіння на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (Старостинський округ №3) з гр. Д.

57. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 0,11 га для городництва з громадянином З. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в на 2021-2022 рік.

58. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 7,4 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з громадянкою К. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в на 2021-2022 рік.

59. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 4,0 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з громадянином Р. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в на 2021-2022 рік.

60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, цільове призначення якої змінюється з 16.00 - землі запасу на 01.01 - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площею 10,5617 га за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Степанівська сільська рада(за межами населеного пункту) кадастровий номер земельної ділянки - 5123981100:01:001:0351.

61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за цільовим призначенням 01.01. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована за адресою: Степанівська сільська рада Роздільнянського району Одеської області (в межах населених пунктів) (старостинський округ №2)

62. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди (емфітевзису, суперфіцію) на земельну ділянку сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 5123985400:01:001:0181, загальною площею 20,00 га, у тому числі: 20,00 га ріллі, що розташована на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів).

63. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди (емфітевзису, суперфіцію) на земельну ділянку сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 5123985400:01:001:0180, загальною площею 17,00 га, у тому числі: 17,00 га ріллі, що розташована на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів).

64. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди (емфітевзису, суперфіцію) на земельну ділянку сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 5123985400:01:001:0179 загальною площею 20,00 га, у тому числі: 20,00 га ріллі, що розташована на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів).

65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності зі зміною цільового призначення з 16.00 - землі запасу на 01.01. - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 15,00 га, розташованої на території Степанівської сільської ради (за межами населених пунктів), кадастровий номер 5123985400:01:002:0346.

66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки комунальної власності з 16.00 - землі запасу на 01.01. - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 13,5128 га, розташованої на території Степанівської сільської ради (за межами населених пунктів), кадастровий номер 5123981100:01:001:0362

67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки комунальної власності з 16.00 - землі запасу на 01.01. - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 9,6692 га, розташованої на території Степанівської сільської ради (за межами населених пунктів), кадастровий номер 5123981100:01:001:0372.

68. Про надання дозволу на виготовлення технічних документації із  землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок за цільовим призначенням 01.01. - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва орієнтовною площею 19,60 га, 8,00 га та 12,91 га розташованих на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів)

69. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення розташованої на території Степанівської сільської ради (за межами населених пунктів), кадастровий номер 5123981100:01:002:0384, загальною площею 36,8977 га на дві земельні ділянки площами 20,00 га та 16,8977 га без зміни цільового призначення.

70. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення розташованої на території Степанівської сільської ради (за межами населених пунктів), кадастровий номер 5123981100:01:002:0399, загальною площею 21,3601 га на дві земельні ділянки площами 20,00 га та 1,3601 га без зміни цільового призначення.

71. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення  загальною площею 82,7829 га розташованої на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів), кадастровий номер 5123981100:01:001:0368, на три земельні ділянки площами 20,00 га, 20,00 га та 42,7829 га без зміни цільового призначення.

72. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення  загальною площею 30,78 га розташованої на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів), кадастровий номер 5123981100:01:001:0373, на дві земельні ділянки площами 20,00 га та 10,78 га без зміни цільового призначення.

73. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення  загальною площею 105,8647 га розташованої на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів), кадастровий номер 5123983900:01:002:0245, на шість земельних ділянок площами 20,00 га, 20,00 га, 20,00 га, 20,00 га, 20,00 га та 5,8647 га без зміни цільового призначення.

74. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення  загальною площею 31,5225 га розташованої на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населених пунктів), кадастровий номер 5123983900:01:001:0503, на дві земельні ділянки площами 20,00 га, та 11,5225 га без зміни цільового призначення.

75. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства з громадянином Л. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2021-2022 рік.

76. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства з громадянином Л. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2021-2022 рік.

77. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 1,6 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ФОП Костюком Віталієм Станіславовичем на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області на 2021-2022 рік

78. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з ТОВ «Обрій–МТС» площею 1,1718 га (рілля) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №3).

79. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з ТОВ «Обрій–МТС» площею 6,9281 га (рілля) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №3).

80. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з ТОВ «Обрій–МТС» площею 6,83 га (рілля) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №3).

81. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з ТОВ «Обрій–МТС» площею 6,5712 га (рілля) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №3).

82. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з громадянином С. площею 2,0 га (рілля) для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області

83. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з громадянином К. площею 2,7 га (рілля) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №1)

84. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з громадянкою Р. площею 1,0 га (сіножаті) для сінокосіння на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (старостинський округ №1)

85. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з громадянином Щ. площею 2,0 га (ріллі) для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області.

86. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з громадянином Б. площею 2,5 га (ріллі) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області

87. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з громадянином В. площею 2,78 га (ріллі) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області

88. Про укладання короткострокового договору оренди землі сільськогосподарського призначення з громадянином Л. площею 5,83 га (ріллі) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області

89. Про надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності (учасники АТО).

90. Про надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності

91. Про надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності (старостинський округ №3)

92. Про надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності (старостинський округ №2)

93. Про надання дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності (старостинський округ №1)

94. Про укладання короткострокового (терміном один рік) договору оренди землі сільськогосподарського призначення (рілля) площею 0,18 га для городництва з гр. С. на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за межами населених пунктів на  2021-2022 рік.

95. Про надання дозволу ТОВ «АТА СЕРВІС» на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду на 49 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га, за рахунок земель промисловості, транспорту зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення з цільовим призначенням 12.11 - для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, для розміщення та експлуатації автозаправної станції, яка розташована за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Ангелінівка, вул. Сонячна,83.

96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області за цільовим призначенням 01.01. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована за адресою: Степанівська сільська рада Роздільнянського району Одеської області (в межах населених пунктів) (Старостинський округ №2) кадастровий номер земельної ділянки -5123983900:01:001:0199.

97. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Г. у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства на території Степанівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області

98. Різне.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень