A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

МІНІСТР ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ ЮЛІЯ СВИРИДЕНКО ПРО ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМИ З ВИПЛАТ ПОВНІСТЮ ВАКЦИНОВАНИМ ГРОМАДЯНАМ

Дата: 30.11.2021 16:24
Кількість переглядів: 272

«Безумовно, життя і здоров’я українців є першочерговим пріоритетом Уряду. Але в контексті реалізації програми з виплат повністю вакцинованим громадянам акцентую увагу ще й на її економічних аспектах. Адже такі заходи – це не лише стимулювання до щеплень, а й підтримка тих галузей економіки, що найбільше постраждали внаслідок пандемії», – відзначила Юлія Свириденко.

За словами Міністра економіки, програма спрямована насамперед на сферу послуг, креативну економіку, транспортну галузь. Загалом це майже шість тисяч підприємств. Необхідно врахувати й те, що галузі, в які будуть спрямовуватися ці кошти, мають одні з найбільших мультиплікаторів та високу додану вартість.

«Нагадаю, що витратити нараховану тисячу гривень можна буде на визначений перелік послуг: придбати залізничні та авіаквитки на внутрішні рейси, абонементи до спортзали чи фітнес-клубу, відвідати кінотеатри, театри, музеї чи виставкові центри тощо. А скористатися послугою можна буде за допомогою застосунку “Дія”. Реалізація самої програми розпочнеться з 19 грудня та триватиме протягом усього наступного року», – сказала Міністр економіки Юлія Свириденко.

Пресслужба ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень