Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

7 грудня – День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 10:23
Кількість переглядів: 331

Шановні колеги – депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської ради, працівники органів місцевого самоврядування та депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл, селищ, міст, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі.

Щиро дякую всім, чия підтримка та надійне плече поруч допомагають у непростій щоденній роботі. Вірю, що разом ми подолаємо всі перешкоди та досягнемо успіху!

Бажаю нам, представникам органів місцевого самоврядування, мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення  всіх наших життєвих планів та задумів задля того, щоб наша ВЕЛИКА Степанівська та інші громади мали гідні умови для життя, ставали сучасними, затишними та комфортними!

З повагою - Степанівський сільський голова

Наталія БАРАНЕНКО

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень