A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Повідомлення про оприлюднення документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 20.12.2021 13:33
Кількість переглядів: 390

Повідомляємо, що відповідно до ст.12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», Степанівська сільська територіальна громада оприлюднює документ державного планування «Схему санітарного очищення населених пунктів Степанівської територіальної громади Роздільнянського району Одеської області», розроблена на підставі рішення Степанівської сільської ради  № 210 - Ср від 01.09.2021 року та звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Головна мета схеми – визначення черговості здійснення заходів та обсягів робіт з санітарного очищення, орієнтовного капіталовкладення на будівництво і придбання технічних засобів.

Орган, який приймає рішення про затвердження документу державного планування Степанівська сільська територіальна громада Роздільнянського району Одеської області.

 Процедура громадського обговорення з питання розгляду документу державного планування буде здійснена з 21 грудня 2021 року по 02 лютого 2022 року, відповідно до ст.12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку».

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Пропозиції та зауваження подаються до Степанівської сільської територіальної громади за адресою:  67430, Одеська область, Роздільнянський  район, с. Степанівка, вул. Дружби, буд. 27 або на електронну адресу mail@stepanivska-rada.gov.ua. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. Строки подання зауважень та пропозицій - включно до 24.00 години 02.02.2022 року.

Ознайомитися з документацією можна в приміщенні Степанівської сільської ради за адресою: с.  Степанівка, вул. Дружби, буд. 27, та на офіційному веб-сайті Степанівської територіальної громади https://stepanivca-rada.gov.ua/.

Відповідальна особа: Романенко Ігор Олександрович  – начальник управління  земельних ресурсів, економічного розвитку, інфраструктури  та               інвестицій Степанівської  сільської територіальної громади, тел. 048 532 52 43,        e-mail: mail@stepanivska-rada.gov.ua

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо документу  державного планування відсутня.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень