A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановна ВЕЛИКА Степанівська громадо!

Дата: 31.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 584

Ось і прийшов до нас останній день 2021-го року – непростого, але такого важливого для громади. Він увійде в нашу історію, як перший рік життя Степанівської сільської ради у новому її складі. Нам було нелегко, адже період становлення завжди непростий, але сьогодні ми можемо сміливо пишатися першими спільними досягненнями та радіти нашим перемогам.  

Наголошу, що запорука нашого успіху – це наша команда. Я вдячна депутатському корпусу та виконавчому комітету за мудрі та виважені рішення, які приймалися протягом року, що минає. Нам вдалося зібрати одну з найсильніших команд спеціалістів у нашому районі, яка відповідально та якісно працює на благо громади. Тож, впевнена, що з такою надійною командою однодумців ми досягнемо нових вагомих звершень у прийдешньому році.

Сьогодні ж бажаю, щоб новорічні та різдвяні свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесли міцного здоров'я, добробуту, благополуччя і Божої благодаті  кожному мешканцю нашої громади. Нехай 2022-й рік буде для вас багатим на добро, щедрим на успіхи і перемоги, а Різдво Христове наповнить серце любов'ю, надією і вірою! Нехай мир прийде в Україну і в кожну домівку!

Веселого вам Нового року та щасливого Різдва!

Щиро, з повагою –
Наталія БАРАНЕНКО, Степанівський сільський голова

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень