A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До уваги суб’єктів державної реєстрації!

Дата: 17.01.2022 11:38
Кількість переглядів: 221

10 жовтня 2021 року набрав чинності Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення». Документ було офіційно опубліковано в газеті «Голос України» 9 жовтня.

Законом внесено зміни до пункту 4 Прикінцевих та перехідних положень Закону «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», згідно з якими збільшено строк виконання обов'язку юридичними особами, зареєстрованими до набрання чинності Законом № 361-IX, щодо повідомлення державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності з трьох місяців до одного року з дня набрання чинності нормативно-правовим актом (11 липня 2021 року), яким затверджена форма та зміст структури власності.
Міністерство юстиції України повідомляє, що строк подання інформації про кінцевих бенефіціарних власників продовжено до 11 липня 2022 року. Рішення про перенесення граничного терміну внесення до ЄДР інформації про кінцевих бенефіціарних власників стосується всіх без винятку юридичних осіб.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень