Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Година безбар’єрності»

Дата: 26.01.2022 15:32
Кількість переглядів: 285

21 січня 2021 року у Міністерстві освіти і науки відбувся інформаційний захід «Година безбар’єрності», який об’єднав працівників сфери освіти навколо обговорення важливості формування безбар’єрної комунікації.

Фото без опису

«Безбар’єрність – нова суспільна норма, що потребує змін у нашій свідомості, зокрема відмови від стереотипних суджень і узагальнень. Для її утвердження важливо проводити інформаційні, просвітницькі та заохочувальні заходи, які допоможуть покращити існуючу комунікативну етику», – зазначив Міністр https://t.me/SerhiyShkarlet/574.

Керівниця безбар’єрних проєктів Офісу першої леді Анна Лущай під час заходу презентувала збірник коректної лексики «Довідник безбар’єрності» bit.ly/33VoMfk, розроблений для формування нової етики спілкування за ініціативи Олени Зеленської.

Тетяна Ломакіна, радниця-уповноважена Президента України з питань безбар’єрності, познайомила присутніх з освітнім серіалом «Безбар’єрна грамотність» bit.ly/33BpS01, у якому принципи безбар’єрності пояснюються на прикладі життєвих ситуацій.

Докладніше: bit.ly/3qLqpFu

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень