A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Міні-ярмарок вакансій

Дата: 07.02.2022 10:33
Кількість переглядів: 435

          Третього лютого 2022 року в приміщенні Роздільнянської районної філії Одеського обласного центру зайнятості під замовлення керівника складу компанії «Дніпро-М» відбувся міні-ярмарок вакансій для шукачів роботи.

          «Дніпро-М» - українська компанія, що займається виробництвом, продажем та сервісним обслуговуванням будівельних інструментів. Продукція бренду включає в себе мережевий і акумуляторний інструмент, зварювальне обладнання, ручний інструмент, садово-паркову техніку, витратні матеріали та ін. У 2018 році бренд увійшов до Книги рекордів України, створивши найбільший логотип із шурупів (зображення сформували 9690 шурупами). З 2018 року «Дніпро-M» змагається у всеукраїнському національному проекті «Українська народна премія» та займає перші місця в різних номінаціях.

 В зв’язку з відкриттям нового складу продукції, компанія має потребу в наступних вакансіях: грузчик-комплектувальник, оператор, контролер якості упаковки, інженер-тестувальник, водій штабелера.

  На зустрічі керівник складу Сергій Ємельянов розповів про підприємство, наголосивши на офіційне працевлаштування, гідну і стабільну заробітну плату, зручний графік роботи, цікаву і динамічну роботу в компанії професіоналів, можливість кар’єрного зростання, трансфер до і з роботи, безкоштовні курси англійської мови.

Для безробітних, яких зацікавили вакансії, відбулася співбесіда з роботодавцем з метою відбору майбутніх працівників.

Сподіваємось, що цей захід буде черговим успішним кроком до вдалого працевлаштування шукачів роботи.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень