A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

14 березня – День Українського добровольця

Дата: 14.03.2022 14:20
Кількість переглядів: 752

Відзначення Дня Українського добровольця 14 березня обрано не випадково. Саме цього дня 2014 року з Майдану Незалежності в місті Києв, одразу ж після завершення буремних подій, пов’язаних із Революцією Гідності, на тренувальну базу в Нових Петрівцях відправилися перші добровольці, які почали підготовку до участі в боротьбі за територіальну цілісність України.

Сьогодні ми з вами переживаємо страшні часи – після нападу путінської росії на Україну вранці 24 лютого наше життя кардинально змінилось. Сьогодні ми живемо за іншим календарем, і відлік часу почався з першим ранковим вибухом. Дні, які ми рахуємо, наближають нас до Перемоги. Позаду дуже складні 19 діб, які неймовірно об’єднали нас, українців. Які вже довели всьому світові, що ми – сильні, мужні, сміливі, небайдужі та наполегливі патріоти своєї Батьківщини! І нам не треба наказів, щоб виходити на захист НАШОЇ землі. Ми робимо і завжди робитимемо це добровільно.

Сьогодні, у День Українського добровольця, хочемо висловити свою шану та безмежну вдячність кожному мешканцю нашої громади, всім українцям, які стали на захист держави, які, не чекаючи вручення повісток, прибули до військкоматів, до центрів територіальних формувань, які, не задумуючись, пішли захищати Батьківщину. Ви – наша гордість, наше мирне майбутнє!  

Бажаємо в цей день і завжди вам тільки мирного неба, нехай завжди на вас чекають вдома із любов’ю та вірністю, а ви щоб завжди повертались до своїх рідних та коханих, до сімейного затишку. Міцного вам здоров’я, витримки, мужності та віри у Перемогу. Нехай Господь Бог береже вас від ворожої кулі. Нехай у вашому серці запанує спокій, а небо над нашими головами обов'язково стане мирним!

Схиляємо у скорботі свої голови в пам’ять про тих українських добровольців та воїнів, які полягли на полі бою й не повернулись додому. Вічна слава героям, які полягли за Україну! Герої не вмирають! Подвиг українських добровольців житиме у віках.
Разом – до Перемоги! Слава Україні! Слава кожному справжньому українцю!

Щиро, з повагою  – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської ради

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень