A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Запрошуємо на загальногромадську толоку!

Дата: 07.04.2022 13:57
Кількість переглядів: 261

Шановні мешканці Степанівської громади! Запрошуємо усіх відповідальних селян 15 квітня з 10.00 вийти родинами, трудовими колективами на загальногромадську толоку і, в рамках проведення щорічної всеукраїнської акції “За чисте довкілля”,  долучитися до підготовки території Степанівської сільської ради до Великодня. Давайте підтримаємо традицію наших предків та напередодні великодніх свят приберемо і впорядкуємо вулиці, парки, дитячі та спортивні майданчики, подвір’я та прибудинкові території приватних садиб, зробимо наш край ще чистішим і привабливішим.

Закликаємо усіх громадян сільської громади згуртуватися та спільно взятися за ліквідацію стихійних смітників, розбити клумби, висадити дерева, кущі та квіти, долучити до цієї роботи дітей і молодь.

Не маємо сумніву, що підприємці, керівники підприємств, установ та організацій зорганізують колективи на впорядкування та озеленення своїх об’єктів, стануть спонсорами екологічних ініціатив. Сподіваємося що мешканці Степанівської територіальної громади продемонструють свою активну позицію та візьмуть участь у толоці, конкретними і корисними справами засвідчать свою любов до громади.

Гуртуймося для спільної справи!

Заходи будуть проводитись на території Степанівської сільської ради протягом всього дня у п’ятницю, 15 квітня 2022 року.

Виконавчий комітет Степанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень