A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні мешканці Степанівської громади!

Дата: 09.04.2022 10:08
Кількість переглядів: 763

Як ми вже повідомляли, в нашому регіоні запроваджується «затяжна» комендантська година. Відсьогодні, 9 квітня, з  21:00 до 6:00 11 квітня (понеділок) заборонено перебування людей на вулицях та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень.

У зв’язку з цим на території громади не працюватимуть жодні магазини та інші торгові точки, не курсуватиме громадський транспорт. Попереджаємо, що необхідні вам товари потрібно придбати сьогодні протягом дня.

Прошу вас під час посиленої комендантської години максимально обмежити перебування надворі, намагайтеся знаходитись в приміщеннях, де наразі безпечніше.

При оголошенні повітряної тривоги відходьте подалі від вікон, не лінуйтесь спускатися в укриття, пам’ятайте про правила двох стін та інші рекомендації служб порятунку.

Посильте контроль за дітьми, які з приходом тепла масово почали виходити на дитячі майданчики.

Ми повідомляємо про можливу загрозу у вайбер-групах, але днями почастішали перебої у мобільному та інтернет-зв’язку. Тому прохання до всіх, хто має можливість завантажити на телефон спеціальний додаток «Тривога», зробіть це. Якщо не можете самі, попросіть сусідів чи знайомих. Це просто, це не займе багато часу та пам’яті телефону, але допоможе вчасно зреагувати та вберегти себе і рідних.

Якщо, не дай Боже, поблизу станеться вибух, ні в якому разі не знімайте та не викладайте у соціальні мережі, не відправляйте у меседжерах, не озвучуйте місця прильоту в приватних розмовах – все це може зробити вас коригувальниками вогню. За це сьогодні максимально посилено покарання, але найстрашніше – це може забрати життя невинних людей.

Ракетний обстріл вокзалу в Краматорську вкотре довів, що ворог не має нічого святого, він свідомо безжально знищує населення. Тож, не нехтуйте рекомендаціями, не ризикуйте власним життям. Сьогодні наша безпека – лише в наших руках.

Бережіть себе, і нехай береже нас Господь!

Степанівський сільський голова

Наталія БАРАНЕНКО

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень