A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БЕЗПЕЧНОГО ВЕЛИКОДНЯ!

Дата: 21.04.2022 14:33
Кількість переглядів: 984

Наближається одне з найбільших релігійних свят — Великдень. За традицією в цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей.

 Під час літургій священнослужителі та віряни використовують у приміщеннях та позад ними відкритий вогонь, цей факт робить свято потенційно небезпечним з точки зору пожежної безпеки. Тому саме в цей період працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій особливу увагу приділяють таким об’єктам. Співробітники Роздільнянського районного управління Головного управління ДСНС України в Одеській області напередодні релігійних свят проводять інструктивні бесіди зі священнослужителями і наголошують на потребі суворого дотримання правил пожежної безпеки під час користування відкритим вогнем, кадилом із розпеченим вугіллям. Також фахівці ДСНС вказують на необхідність проводити серед прихожан роз’яснювальну роботу з недопущення виникнення пожеж.

Також теплі погодні умови сприяють відпочинку у громадських місцях, особливо в період святкування Великодня. Щороку ці свята – це «спекотний» період роботи для рятувальників. Через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки під час відпочинку зростає ймовірність виникнення пожеж на відкритих територіях. У 90 % випадків причина виникнення пожеж – людина, яка необережно поводиться із вогнем, не звертає уваги на необхідність суворого дотримання правил протипожежної безпеки.

 У зв’язку з цим, напередодні свят рятувальники закликають бути вкрай обережними під час відвідування громадських місць, адже найменша необережність може спричинити велику біду. Пам’ятайте, що не можна випалювати траву та інші рослинні рештки у населених пунктах та за їх межами. Крім того забороняється палити, кидати на відкритих територіях, на узбіччях автодоріг непогашені сірники та недопалки.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень