A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановна ВЕЛИКА Степанівська громадо!

Дата: 24.04.2022 07:29
Кількість переглядів: 250

У день найсвітлішого православного свята Пасхи дозвольте від щирого серця привітати всіх вас! Нехай це величне свято наповнить наші серця світлими почуттями надії та любові, подарує такий потрібний нашій рідній Україні мир. Пам'ятайте: у нашому світі багато добра і чудес, але все це має цінність лише тоді, коли ми пам’ятаємо, що сила добра і сила творити чудеса закладена, насамперед, в наших серцях. Наша щира молитва обов’язково буде почута, вона обов’язково прискорить нашу Перемогу над злом.

Впевнені, ви плануєте поздоровити своїх рідних, друзів і близьких. Але, зважаючи на сьогоднішні непрості реалії, просимо зробити це без ризиків для здоров’я та життя. У ці величні свята ми вимушені дотримуватись обмежень воєнного часу, в тому числі комендантської години. Враховуючи відсутність у російського агресора здорового глузду та адекватності, просимо не нехтувати сигналами повітряної тривоги та перебувати поблизу укриттів, адже від біди, на жаль, ми сьогодні не застраховані. Не наражайте себе на небезпеку, не заважайте працювати нашим захисникам – їм сьогодні найважче, від них залежить майбутнє нашої Батьківщини, а їхньою професійністю та мужністю пишається весь світ. Тож, давайте цінувати прості речі, терпляче ставитися до всього та бути вдячними за те, що маємо.

Нехай дім ваш завжди буде надійним острівцем у цьому непростому житті, нехай він буде сповнений добра і сімейного затишку! 

Христос Воскрес!

З повагою Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громадиФото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень