A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

30 квітня Україна відзначає День прикордонника

Дата: 30.04.2022 10:23
Кількість переглядів: 805

Сьогодні – свято мужніх людей, військовослужбовців, які охороняють державний кордон нашої Батьківщини на суші та в морі. Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі та шані в українського народу. Прикордонні війська стали важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

Сьогодні усі ми, громадянське суспільство України, як ніколи, гостро відчуваємо важливість міцних державних кордонів. Сьогодні ми дякуємо нашим захисникам за мирне небо над нашою громадою і віримо, що незабаром настане мир у нашій незламній Україні. А незламною її роблять справжні, сильні, сміливі, мужні, надійні наші захисники.

У цей дуже важкий для нашої Батьківщини час ми молимось за кожного українця та кожну українку, які першими зустрічають агресора на кордоні нашої держави та дають гідну відсіч. Бережіть себе, бо ви потрібні нам, ви потрібні Україні, ви потрібні своїм рідним. З вами сьогодні Бог, з вами Україна, з вами увесь світ! Слава нашим захисникам!

З повагою Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень