A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У навчальних закладах нашої громади завершився непростий 2021/2022 навчальний рік

Дата: 31.05.2022 14:36
Кількість переглядів: 257

На превеликий жаль, таке довгоочікуване Свято останнього дзвоника відзначається дистанційно. Діти не зможуть прийти на святкові заходи, отримати грамоти за успіхи в навчанні, попрощатися зі школою на її подвір'ї - хтось на час літніх канікул, а хтось назавжди. В цей день ми мали б радіти зустрічі один з одним на шкільному святі, набажати дітям та вчителям чудових слів, але в умовах воєнного стану вітаємо одне одного за допомогою інтернету.

2021-2022 навчальний рік для дітей, вчителів та батьків був надто складним, він залишиться в нашій пам’яті навічно. Спочатку дистанційне навчання через коронавірус, потім – страшна війна, яка змінила абсолютно все  в нашому житті. Ще кілька місяців тому ми і подумати не могли, що багато дітей нашої громади завершуватимуть навчальний рік далеко за кордоном, а вчителі перериватимуть онлайн-уроки через звуки повітряної тривоги.
Та найважче зараз нашим випускникам, для яких у пам’яті залишаться не чарівні звуки останнього дзвоника та випускного вальсу - для них прощання зі школою асоціюватиметься зі звуками сирен… Вони не зможуть обрати для себе ВУЗ у Харкові, Херсоні, чи в іншому українському місті, які сьогодні намагаються знищити рашистські окупанти.

А ще на них покладена особлива місія – вони створюватимуть майбутню країну: вільну, гарну, сучасну, міцну та надійну! І ми віримо, що все в них вийде! Бо виховувалися вони в українських сім’ях, їх навчали високваліфіковані педагоги. Саме тому в самостійне життя ми відпускаємо гідних синів та дочок нашої громади, надійне майбутнє нашої України. Бажаємо випускникам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми. 

Віримо, що у вересні діти, педагоги та вихователі під мирним українським небом знов повернуться до садочків та шкіл. Бажаємо миру нашій Україні, щасливого дитинства, цікавих шкільних років та чудових літніх канікул – дітям. Терпіння і віри - всім дорослим, аби пережити ці складні часи. Все буде Україна! 

З повагою Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень