A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шостого червня в Україні відзначається День журналіста

Дата: 06.06.2022 15:44
Кількість переглядів: 798

Це професійне свято тих, чиєю головною зброєю в житті є слово - кореспондентів, репортерів, редакторів і усіх, хто працює на інформаційному полі. 

Щиро вітаємо колектив місцевого друкованого видання - районної газети «Вперед» на чолі з Наталією Буковською. Сьогодні, у непростих умовах воєнного часу, районний часопис приходить до наших осель, розповідає про життя наших громад і не лише. Дякуємо, що тримаєтесь і маєте назву газети за життєве гасло – ВПЕРЕД і тільки ВПЕРЕД!

Поздоровляємо позаштатних кореспондентів, наших ветеранів журналістики – тих, хто в усі часи вірно служив такій важливій для суспільства професії. Низько схиляємо голови перед пам’яттю тих журналістів, яких, на жаль, вже немає з нами.

Сьогодні особливо важливо доносити правду до людей, якісно інформувати про події та новини! Тож бажаємо всім, хто зараз є бійцями на інформаційному фронті, якнайшвидше повідомити нам головну новину – про нашу Перемогу! Миру всім нам та світлого майбутнього!

З повагою Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень