Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ проєкту рішення виконавчого комітету Степанівської сільської ради «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів в межах території Степанівської сільської територіальної громади на 2023 рік»

Дата: 14.06.2022 10:20
Кількість переглядів: 294

Відповідно до п. 24 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення з 14 червня 2022 року на офіційному веб-сайті Степанівської сільської ради https://stepanivca-rada.gov.ua проєкту рішення виконавчого комітету Степанівської сільської  ради «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів в межах території Степанівської сільської територіальної громади на 2023 рік»

Мета заходу – врахування громадських інтересів  жителів громади.  

  Пропозиції та зауваження до проєкту рішення необхідно надавати до Степанівської сільської ради за адресою: вул. Дружби, 27 с. Степанівка Роздільнянського району Одеської області, тел. (04853) 2-52-43, e-mail: mail@stepanivska-rada.gov.ua.

Про встановлення ставок місцевих податків і зборів в межах території Степанівської сільської територіальної громади на 2023 рік

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень