Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

28 червня – День Конституції України

Дата: 28.06.2022 09:21
Кількість переглядів: 685

Сьогодні українці відзначають одне з найбільш значущих свят нашої країни з точки зору процесу державотворення. Це історичний день: 28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла нову Конституцію України — першу Конституцію незалежної Української держави. 

Основний закон, який гарантував нам права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив суверенність та незалежність нової європейської держави.  На жаль, з 24 лютого 2022 року, з дня, коли на нашій землі почали вибухати перші російські ракети, ми надзвичайно великою ціною платимо за своє право жити у вільній, демократичній, соціальній, правовій державі. Але українці потужно боряться за це право, якого ніколи не мав і не матиме окупант.

Впевнені, що вже незабаром  відзначатимемо нову дату в історії нашої держави Україна, це буде день нашої спільної Перемоги, яку зараз наближає незламний український народ. Ми обов’язково переможемо! Запанує мир на рідній землі! І процвітатиме наша держава, в якій кожен з нас буде почувати себе захищеним, впевненим, самореалізованим, повноправним і щасливим громадянином!

Слава Україні! Героям слава! Слава Збройним силам України! 
Щиро, з повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень