A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні працівники Національної поліції України!

Дата: 04.07.2022 12:04
Кількість переглядів: 575

Щиро вітаємо вас із професійним святом! Сім років тому в Україні народилася нова поліція, а українці отримали надійних захисників закону і порядку. Нині це справжня сервісна служба європейського типу. І найвищою оцінкою діяльності представників цієї професії стала довіра та повага населення. Бо наш поліцейський - це професійний помічник, готовий прийти на допомогу кожному громадянину в складній ситуації.

Після повномасштабного вторгнення російських загарбників на нашу землю, ми вкотре впевнились, що український поліцейський – це справжній герой, справжній захисник, готовий боронити свою країну від будь-якого ворога. 
Хочемо подякувати працівникам Роздільнянського районного відділу поліції, які в режимі 24/7 гарантують безпеку та порядок на нашій маленькій Батьківщині в цей непростий час - виявляють та знешкоджують посібників ворога, героїчно воюють на своєму фронті. Завдяки такій відповідальній роботі сьогодні Роздільнянщина – це міцний тил воюючої України.

Від всієї Степанівської громади щиро дякуємо працівникам поліції за гідну, високопрофесійну та героїчну роботу. Зичимо усім міцного здоров’я. Нехай Бог оберігає кожного захисника-поліцейського. Миру всім нам та якнайшвидшої Перемоги!

Слава Україні! Слава кожному її захиснику!

З повагою Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень