Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Чужого горя не буває!

Дата: 08.07.2022 14:53
Кількість переглядів: 501

У ніч на 1 липня підло та безжально ворог вдарив трьома ракетами Х-22 по дев’ятиповерховому житловому будинку та по базі відпочинку в Сергіївці Білгород-Дністровського району. Рашисти розстріляли будинки, в яких мирно спали ні в чому не винні люди. Жахлива трагедія забрала життя 21 мешканця, поранення різного ступнею тяжкості отримали 38 людей, загалом постраждало більше 800 осіб, пошкоджено 26 багатоповерхових житлових будинків комунальної власності Сергіївської селищної ради, один з яких розбитий вщент. Руйнувань зазнали також дитячий садочок, школа, будівлі загального користування, лінії електромереж… Перелік втрат дуже великий. В одну мить люди залишились без даху над головою, без речей першої необхідності, без умов для існування та елементарного побуту. 

Сергіївська селищна рада своїми силами в режимі 24/7 робить все можливе, щоб гідно провести в останню путь загиблих, щоб надати медичну допомогу пораненим, допомогти всім постраждалим. Але масштаби трагедії змушують звертатися до всіх небайдужих людей з проханням про фінансову допомогу на придбання будівельних матеріалів, вікон, дверей тощо.

Для підтримки постраждалих Сергіївська селищна рада збирає кошти на цільовий фонд Сергіївської громади за наступними реквізитами: 
Отримувач: ГУК в Од.обл./смт Сергіївка
Код ЄДРПОУ 37607526
Рахунок: UA948999980314171931000015648
Код класифікації доходів 50110000
Призначення платежу: Цільовий фонд Сергіївської громади
Контактна особа: Полянський Олег Дмитрович – 097-793-41-77.

Небайдужість та підтримка кожного з нас дасть можливість мешканцям громади продовжити життя на рідній землі, забезпечить покращення морального та психологічного стану в родинах, які постраждали, стане дієвим та позитивним прикладом людяності та взаємоповаги.

Не залишайтесь байдужими! Разом – ми сила, яка здатна здолати всі негаразди!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень