A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Про добрі справи у нашій громаді

Дата: 15.07.2022 12:13
Кількість переглядів: 424

Війна, яка нещадно увірвалась у наше життя 24 лютого цього року, кардинально змінила звичний образ життя та максимально об’єднала українців задля спільної мети – Перемоги над рашистським окупантом. Неабияку згуртованість у цей непростий час показує Степанівська сільська громада, мешканці якої проявляють небайдужість у різних питаннях – з першого дня війни ми допомагаємо нашим захисникам, підтримуємо ті регіони, які найбільше страждають від загарбників. На жаль, такий час настав, що навіть звичайна питна вода, збір якої був організований нещодавно у нашій громаді, стала дуже важливою підтримкою українців у Миколаєві.

Та потреби воєнного часу не виключають поточних щоденних проблем, яких дуже багато в сільській громаді та країні загалом. Днями на сесії сільської ради під час обговорення першочергових питань життєдіяльності депутатами було озвучено проблему щодо амброзії на узбіччях доріг, зокрема на Милолюбівському підйомі (дорога Т-16-18, яку минулоріч було капітально відремонтовано). Це дорога державного значення, відповідно і обслуговуватися має Службою автомобільних доріг. Але депутати разом із сільським головою Наталією Бараненко одразу почали шукати шляхи вирішення проблеми. Представниками депутатського корпусу була надана допомога у вигляді паливно-мастильних матеріалів та техніки. Таким чином протягом доби проблемне питання було вирішене і на даний час узбіччя дороги від Милолюбівського повороту і до в’їзду в районний центр вже скошені. Наступним буде благоустрій узбіч ділянок державної дороги Р-33, що проходить по теренах громади.

Також цими днями багатофункціональний екскаватор-навантажувач JCB комунального підприємства «Степанівське» допомагав у ліквідації наслідків ракетного удару в сусідній громаді, де ворожа ракета влучила у свиноферму. 

Сьогодні перед державою стоїть багато надважливих завдань та непередбачуваних проблем. А такі добрі справи в громадах, підтримка у важку хвилину та небайдужість кожного українця допомагають рідній Батьківщині у боротьбі з ворогом, наближають нашу Перемогу. Віримо, що спільними зусиллями, міцним тилом ми допоможемо нашим захисникам, які неймовірно сміливо боряться за мирне небо над вільною Україною. Разом – до Перемоги!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень