A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні мешканці Степанівської громади!

Дата: 10.08.2022 12:44
Кількість переглядів: 299

В черговий раз звертаюся до вас із проханням дотримуватися обмежень воєнного часу. Комендантська година – вимога сьогодення, і ми з вами маємо виконувати всі установлені правила. З 23:00 до 5:00 ЗАБОРОНЕНО перебувати на вулицях без спеціальних перепусток. Порушуючи це правило, ви наражаєте себе на небезпеку бути затриманими до з’ясування обставин тощо. 

На сьогоднішній день є неодноразові звернення наших громадян зі скаргами на односельців, які гучно відпочивають під час комендантської години. Деякі адреси вже відпрацьовуються відповідними службами і порушники будуть притягнуті до відповідальності. Наполегливо прошу: давайте будемо поважати одне одного та з особливою увагою ставитися до тих односельців, які провели на фронт своїх рідних. Завдяки цим людям ми з вами сьогодні в мирі.
Кожен із нас має зрозуміти, що ми живемо у прикордонному районі, де посилено працюють наші захисники. Порушуючи вимоги воєнного часу ми не просто завдаємо їм клопоту, а й можемо таким чином відволікти увагу від більш важливих справ та наразитися на небезпеку. 

Нагадую про заборону використовувати транспортні засоби без глушника, гучні мотоцикли – ВЗАГАЛІ, не лише в комендантську годину. Представники правоохоронних органів мають право вилучати такий транспортний засіб. Може конфісковуватися і транспортний засіб, за кермом якого буде виявлений нетверезий водій. 

Шановні мешканці нашої громади! Ми живемо у мирі, прокидаємось у своїх ліжках, у своїх будинках, працюємо, отримуємо соціальні виплати… Маємо таку можливість завдяки нашим захисникам, які зараз у важких боях, у надзвичайно жорстоких, нелюдських умовах, щомиті ризикуючи власним життям, боронять Українську землю від ворога. Наше ж завдання набагато простіше – дотримуватись вимог та обмежень воєнного часу, працювати та підтримувати одне одного, поважати безцінну працю наших захисників, бути вдячними за їх мужність та самопожертву. 

Давайте разом наближати нашу спільну Перемогу! 

З повагою –
Наталія БАРАНЕНКО, Степанівський сільський голова


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень