A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Перевірка готовності закладів освіти до нового навчального року

Дата: 18.08.2022 17:53
Кількість переглядів: 270

П’ятнадцятого серпня на території Степанівської сільської громади працювала комісія для здійснення перевірки готовності закладів освіти до роботи в 2022-2023 навчальному році. Степанівський сільський голова Наталія Бараненко разом з членами комісії відвідали всі навчальні заклади громади, поспілкувались з їх керівниками, з представниками батьківських комітетів.

Варто зазначити, що в кожній школі та в садочку силами сільської ради, колективів педагогів та вихователів, технічним персоналом, за підтримки батьків, проведені косметичні ремонти, заклади мають всі умови для навчання, якби не воєнний час. А він диктує нам нові правила в роботі освітніх закладів, ставить нові вимоги. Головна з них – максимальне дотримання заходів безпеки для всіх учасників навчального процесу під час повітряних тривог та інших безпек під час війни. 

- Ми хочемо, щоб наші діти нарешті сіли за шкільні парти та почали очне навчання, розуміємо, наскільки це важливо. На превеликий жаль, воєнний стан значно обмежує наші можливості і ми, в першу чергу, повинні дбати про безпеку. Наразі працюємо над тим, щоб елементарні укриття, які є в двох школах громади, відповідали необхідним вимогам. Опитування батьків показало, що переважна більшість обирають дистанційну форму навчання для своїх дітей, адже саме вона є на сьогоднішній день безпечнішою. У дошкільних закладах укриття відсутні, тож про їх відкриття мова не йде, - підсумувала робочу поїздку Наталія Вікторівна.

Сьогодні дуже важко прогнозувати щось, тому залишається вірити у те, що Перемога України у цій страшній війні нарешті поверне нас до звичного життя, до безпечного навчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень