Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем Незалежності, Україно! Зі святом, Батьківщино!

Дата: 24.08.2022 09:29
Кількість переглядів: 355

Шановна ВЕЛИКА Степанівська громадо! Сердечно вітаємо вас із визначним національним святом – Днем Незалежності України!

Український народ пройшов довгий шлях до омріяної свободи та незалежності. Цей день – не просто свято. Він символ неділимості та недоторканності земель України. На жаль, цього року ми зустрічаємо чергову річницю  в умовах війни. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю.
Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності зараз залежить від кожного з нас, від нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності! Ми не здамося! Не опустимо рук! Нас не залякати! Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди!

Дуже боляче розуміти, якою ціною сьогодні ми платимо за право бути незалежними. Ціною життів тисяч наших захисників та захисниць, мирних жителів, ціною скалічених доль українців. На жаль, у цій війні ми втратили і наших земляків: всією громадою в квітні провели в останню путь мешканця села Лучинське, 25-річного Максима Жолді; розділяли горе втрати разом з рідними Леоніда Фіжделюка та Євгена Пруднікова. Подвигом цих чоловіків, як тисяч українців, ми пишатимемось вічно, ми ніколи не забудемо їх безцінний вклад у наше мирне небо та нашу Перемогу. 
А Перемога буде! Як відзначив Президент України, це наша спільна боротьба і буде наша спільна ПЕРЕМОГА! Віримо, впевнені, і дуже чекаємо цього дня!

Від щирого серця зичимо вам, шановні земляки, здоров’я міцного, миру, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про близьку Перемогу і краще майбутнє окриляє вас на нові звершення в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України.

Слава Україні! Слава Збройним силам України та кожному, хто бореться за незалежність нашої держави! Разом – до ПЕРЕМОГИ!

Щиро, з повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень