Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Герої не вмирають!

Дата: 25.08.2022 10:11
Кількість переглядів: 281

24 серпня, у день найважливішого державного свята, Степанівський сільський голова Наталія Бараненко та староста Гаївського старостинського округу Світлана Закревська відвідали Лучинське кладовище, де навіки знайшов спокій наш земляк, наш герой - житель Лучинського Максим Жолді. Наталія Вікторівна та Світлана Василівна поклали квіти на могилу захисника та хвилиною мовчання вшанували пам’ять про Максима, якому навіки буде 25. У свій молодий вік він вже встиг стати мужнім бійцем, захищаючи суверенність та незалежність України на сході нашої держави. За відповідальність та героїзм мав почесну нагороду Президента України Володимира Зеленського. А в страшний день, 24 лютого 2022 року, коли на нашу рідну землю прилетіли перші рашистські ракети і розпочалась війна, не задумуючись та не вагаючись, поспішив захищати рідну землю від російського терору. На жаль, не судилось Максиму зустріти Перемогу…

Нагадаємо, що в пам’ять про Максима була названа вулиця в селі Лучинське - та, де народився, по якій робив свої перші кроки, де зростав та виховувався гідним сином своєї Батьківщини.

Нехай береже Господь кожного нашого захисника, а Максиму та всім героям, які віддали найдорожче за Україну, нехай посилає Царство Небесне і вічний спокій.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень