A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

29 серпня – День пам’яті захисників України

Дата: 29.08.2022 09:48
Кількість переглядів: 280

Сьогодні в нашій державі відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Дату 29 серпня було обрано не випадково. Саме цього дня у 2014 році в ході Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів. Ті трагічні події російсько-української війни розгорталися на сході України, саме на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. 

Цього дня ми із шаною та вдячністю схиляємо голови перед тими українцями, які за нашу свободу та незалежність віддали найдорожче. Які нещадно та безстрашно боролись з ненависним окупантом заради своєї Батьківщини, заради майбутнього під мирним небом вільної України. Боляче розуміти, що серед тисяч таких українців є і наші земляки: Максим Жолді, Леонід Фіжделюк та Євген Прудніков. На жаль, немає вже серед нас молодого кремезного Воїна Максима Самотея, який вистояв у жорстоких боях на сході країни, але пішов з життя в мирному житті. Вони були і навіки залишаться для нас найкращими синами неньки-України, мужніми та сміливими. 

Вічна слава усім, хто віддав життя за Україну! Вічна слава нашим захисникам та захисницям! Щирі співчуття родинам, які пережили страшну втрату близької людини.

Слава Україні!

З шаною та вдячністю – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень