A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні освітяни, ветерани педагогічної праці, учні, студенти, батьки!

Дата: 01.09.2022 09:00
Кількість переглядів: 279

Ось і завітав до нас черговий вересень, який традиційно розпочинається з Дня знань. Щиро вітаємо із цим прекрасним святом всіх учасників освітнього процесу. 

На превеликий жаль, свято Першого дзвоника у цьому році відзначається дистанційно. Таким буде і освітній процес у школах нашої громади. Це рішення було прийняте, в першу чергу, зважаючи на результати опитування, проведеного серед батьків. Ми всі розуміємо, що головна мета сьогодні – дбати про безпеку дітей, наскільки це в наших силах. 
Віримо, що першовересень ми зустрічаємо в умовах воєнного стану вперше і востаннє. Дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість приступити до навчального процесу, за мирне небо над нашими головами. Символічно, що сьогодні зранку це небо прикрашала яскрава веселка. Вона вважається знаком нескінченного милосердя Бога і Його любові до людей.

Шановні освітяни, дорогі школярі! Бажаємо, щоб кожен день 2022-2023 навчального року був яскравим, незабутнім, з позитивними результатами, новим досвідом і відмінним настроєм. Мирного неба, успіхів, везіння, бадьорості духу та міцного здоров'я, без карантинів, без повітряних тривог та інших обмежень. Нехай учням легко даються всі шкільні та життєві завдання, а допитливість і захопленість ведуть до нових радісних відкриттів. 

Найщиріші вітання та слова подяки - педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

У добрий час – до нових висот! І нехай береже нас Господь! 

З повагою Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громади

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень