A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шановні підприємці Степанівської громади!

Дата: 04.09.2022 10:42
Кількість переглядів: 185

Щиро вітаємо вас із професійним святом, яке традиційно в Україні відзначається в першу неділю вересня. У цей день слова вдячності адресуються енергійним, ініціативним людям, які зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проєкти.

Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до сільського бюджету дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, створює нові робочі місця. З першого дня війни підприємці нашої громади почали підтримувати захисників України, надавати допомогу в різних питаннях. Тож висловлюємо кожному з вас глибоку вдячність за активну громадську позицію в цей непростий час, наполегливу працю та ініціативність.

Бажаємо вам невпинного руху вперед, миру, добра й благополуччя вам і вашим родинам, великих прибутків, вдалих угод, надійних партнерів, удачі в усіх починаннях та невичерпних сил і здоров’я для здійснення намічених планів. І головне – найшвидшої Перемоги, щоб ми всі могли працювати під мирним небом вільної, незалежної України!

З повагою – Степанівський сільський голова Наталія БАРАНЕНКО, депутатський корпус та виконавчий комітет Степанівської сільської територіальної громадиФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень